Čemu SVE služi aktivni kiseonik?

Ovaj preparat mogu koristiti i žene i muškarci. Posebno volimo da istaknemo da je potpuno bezbedan za decu i tinejdžere, a njima je često potrebno nešto što će im ‘’srediti’’ kožu.

 

Pročitajte ovih 10 razloga zbog čega aktivni kiseonik treba da postane deo vaše dnevne rutine:

 1.  Poboljšava cirkulaciju
  Postoji mnogo vrlo invazivnh tretmana lica čiji je cilj da poboljšaju cirkulaciju i na taj način ubrzaju vezivanje kolagena a koža dobije blistav izgled. Nema potrebe za bolnim i neprijatnim procesima, aktivni kiseonik u spreju deluje na isti način, podstiče cirkulaciju i na taj način naša koža postaje blistavija.
 2. Pruža dovoljnu hidrataciju kože
  Nikad dosta hidriranja, iznutra i spolja. Koža traži odgovarajući tretman i da bi bistala i izgledala sveže, hidratacija je presudna. Sprej za kožu je jedan od najlakših i najjednostavnijih načina za hidriranje.
 3. Umiruje rane i ubija bakterije
  Na koži, uključujući lice, ponekad mehaničkim povredama ili prosto hormonskim disbalansom nekada nastaju ranice. Naravno jedva čekamo da zarastu iz zdravstvenih ali i estetskih razloga. Izuzetno je važno da ranice budu čiste a aktivni kiseonik vam mnogo u tome može pomoći.
 4. Smanjuje akne i druge nepravilnosti na koži
  Posebno u tinejdžerskom dobu, ali i kasnije, akne mogu biti vrlo neprijatna pojava. Pokušavamo da ih se rešimo na različite načine i često možemo izabrati pogrešan, pa tako još više doprineti negativnim posledicama. Aktivni kiseonik u spreju je bezbedan i prijatan način za rešavanje ovih situacija.
 5. Utiče na smanjenje fleka na koži
  Fleke ili flekice na koži se mogu pojaviti iz različitih razloga, na bilo kom delu telu pa i na licu. Utiču na naš ten i iz zdravstvenih razloga takodje ih treba rešiti. Aktivni kiseonik vam može pomoći u tome. Neka vaš ten bude savršen!
 6. Ubrzava regeneraciju ćelija kože
  Ukoliko želimo da nam koža bude blistava i mladolika, izuzetno je bitno da održimo fleksibilnost, gipkost i brzu regeneraciju ćelija.
 7. Pobojšava stvaranje kolagena i elastičnosti kože
  Kolagen nam služi da se naše ćelije brže obnove a koža postane glatka i da ne nastaju bore. To je upravo efekat koji želimo da postignemo, pogotovo na našem licu. Vremenom, telo prirodno proizvodi manje kolagena a aktivni kiseonik pomaže i podstiče taj proces.
 8. Pruža posebnu negu koži nakon izlaganja UV zracima

  Znamo koliko volimo preplanulu kožu jer nam izgleda lepše. Medjutim treba imati u vidu i kako UV zraci deluju na izgled i strukturu ćelija kože. Najvažnije je da se lepo zaštitimo i na odgovarući način tretiramo kožu a onda možemo i da uživamo!
 9. Čisti kožu i sužava pore
  Blistavost kože, pogotovo lica, direktno zavisi od čistoće. Postoje različiti preparati koji će zapravo zatvoriti ili proširiti pore. Aktivni kiseonik radi upravo suprotno. Koža će biti čista a već posle nekoliko dana ćete videti kako su pore manje vidljive.
 10. Ima antiseptičko dejstvo
  Viva by Ela aktivni kiseonik ima i svoje antiseptičko dejstvo, što znači da ga možete stavljati na oštećene delove kože, akne ili povrede. Na taj način ćete eliminisati razvoj mikroorganizama.

  Pogledajte gde sve možete kupiti Viva by Ela aktivni kiseonik.

Korpa
Scroll to Top