Zbog čega vam je potreban kvalitetan serum za lice?

Rutina nege kože lica i vrata evoluira iz dana u dan. U poslednje vreme na vrhu liste preparata za negu nalazi se serum za lice.

Šta je serum, kako se koristi i kako da odaberete pravi zavisi od vaših potreba i tipa kože.

Viva by Ela serum za lice je idealna prirodna formula, namenjena za oba pola bez obzira na godine. Probajte ga i uvrstite u svakodnevnu negu za ultimativne rezultate.

Šta je uopšte serum za lice?

Serumi su lagane, lako upijajuće tečnosti na bazi ulja ili vode koje nanosite na kožu. Obično dolaze u malim bočicama sa kapaljkom, a potrebno vam je samo nekoliko kapi da tretirate celo lice. Njihova formula podrazumeva visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, koja je napravljena tako da brzo bude apsorbovana u kožu.  Serum je pogodan za ciljanje specifičnih problema sa kožom, jer se sastoji od manjih molekula koji mogu lakše prodreti duboko u kožu i isporučiti veoma visoku koncentraciju aktivnih sastojaka.

 

Kako i kada se koristi serum?

Kako biste ostvarili najbolje rezultate potrebno je pravilno koristimo sve preparate, pa i serum.

Prvo šta treba da uradimo jeste da se umijemo prohladnom vodom. Nakon toga nanesemo Viva by Ela aktivni kiseonik na lice, kako bismo vratili normalnu PH vrednost kože. Nakon toga naše lice je spremno za serum.

 

Kako pravilno umivamo lice?

Lice je dobro umiti ujutru i uveče. Ujutru je dovoljno umiti se čistom vodom, sem u slučajevima kada je koža lica masna. Tada pored vode koristimo i gel za umivanje Viva by Ela.

Umivanje uveče zahteva skidanje svih naslaga sa našeg lica i iz tog razloga pored čiste vode, obavezno koristimo i Viva by Ela Gel za umivanje.

 

Prednosti korišćenja Viva by Ela seruma za negu kože lica i vrata

Postoji dosta prednosti i razloga za korišćenja Viva by Ela seruma za lice:

  1. Svakodnevno izlaganje UV zracima – mogu dovesti do stanja da naša koža izgleda umorno, dobije pege ili tamne fleke. Naš serum za lice koristite kao prevenciju.
  2. Serumi za lice igraju vitalnu ulogu u svakodnevnoj efikasnoj rutini nege kože protiv starenja. Kako starite, vaša koža može postepeno gubiti vlagu i volumen, posebno na delikatnim mestima kao što su jagodice i ispod očiju. Serumi se koriste da aktivno povrate volumen.
  3. Čest izazov sa kojim se mnogi ljudi bore jesu akne. Posebno u kombinaciji sa Viva by Ela aktivnim kiseonikom, serum se pokazao kao jako dobro rešenje.

 

Zašto je Viva by Ela pravi serum za vas?

Za sve one koji se sa serumom sreću po prvi put, savet je da krenete sa prirodnim preparatom. Kako biste izbegli jaku reakciju kože, birajte serume koji sadrže hranljive sastojke koji dolaze iz prirode i nisu agresivni.

Viva by Ela serum za lice sadrži potpuno prirodne i hranljive sastojke: hijaluron i aloe veru.

Hijaluron deluje na kožu tako što ima sposobnost da zadrži vodu u koži, čime se povećava hidratacija i elastičnost kože. Hijaluronska kiselina može pomoći u smanjenju suvoće i perutanja kože. Koristi se u mnogim anti-aging proizvodima zbog svoje sposobnosti da popuni bore i fine linije. Može pomoći u poboljšanju tonusa kože i čineći je čvršćom i elastičnijom.

Pored hijalurona, aloe vera je tu zbog svojih hidratantnih, umirujućih i lekovitih svojstava. Ona sadrži antiinflamatorne supstance koje mogu ublažiti osetljivu kožu, osip, opekotine od sunca i druge probleme.

Prirodni preparati su uvek sjajan i siguran izbor! Isprobajte serum i javite nam utiske!

Korpa
Scroll to Top