Proizvodi

Viva by Ela

Aktivni kiseonik
Viva by Ela

Vaša koža će odmah nakon korišćenja biti dovoljno hidrirana. Već nakon par dana redovne upotrebe videćete i ostale sjajne koristi i rezultate.

Cena: 16€

Viva by Ela
Serum za lice

Nahranite svoju kožu prirodnim serumom na bazi aloe vera i hijalurona. Sprečava isušivanje kože, pruža dovoljnu hidrataciju i eliminiše osećaj umora. Dovedite svoju kožu do savršenstva za samo nekoliko nedelja!

Cena: 18€

Viva by Ela
Gel za umivanje

 Na bazi aloe vera i mente, fantastičan preparat za umivanje i duboko čišćenje, bez zatvaranja pora. Koža ostaje čista, blistava i sjajna, pružajuću osećaj svežine i umirenja. Namenjeno svakodnevnoj upotrebi za oba pola.

Cena: 12€

Viva by Ela Stik

Potpuno prirodan stik na bazi aloe vera i mente. Pogodan za sve uzraste, uključujući decu. Daje osećaj svežine i ne ostavlja trag na odeći.

Cena: 6€

Ampula FORMULA N°10 HD Color Touch SPF30
Viva by Ela

Zahvaljujući našoj ampuli, vaš ten će postepeno dobiti sjaj a vaša koža će biti blago preplanula. Možete da zaboravite na teške pudere ili masne kreme u boji, koje zatvaraju vaše pore. Takodje sadrži i zaštitni faktor  SPF 30

Cena: 10 komada 30€

Cena po komadu: 4€

SPF 50 krema Viva by Ela

Lako upijajuća tečna krema za lice sa SPF 50+ koja sprečava i pomaže u popravljanju znakova prevremenog starenja kože, štiti vašu kožu od širokog spektra negativnih zraka, kao što su UVA, UVB, IR i HEV (plavo svetlo).

Viva by Ela Marmelada za sunčanje

Savršen proizvod za brzo tamnjenje i negu kože posle sunčanja koji će vas oduševiti!

Cena: 15€

Korpa
Scroll to Top