Viva by Ela Marmelada za sunčanje

Viva by Ela – Marmelada za sunčanje
savršen proizvod za brzo tamnjenje i negu kože posle sunčanja koji će vas oduševiti!

Sačinjena od pažljivo odabranih sastojaka kao što su orahovo ulje i lešnik, ova marmelada će vam pružiti neverovatno iskustvo tokom sunčanja i idealnu negu kože nakon sunčanja!

1.450 RSD

Opis proizvoda

Upoznajte naš novi revolucionarni proizvod:

Viva by Ela – Marmelada za sunčanjesavršen proizvod za brzo tamnjenje i negu kože posle sunčanja koji će vas oduševiti!

Sačinjena od pažljivo odabranih sastojaka kao što su orahovo ulje i lešnik, ova marmelada će vam pružiti neverovatno iskustvo tokom sunčanja i idealnu negu kože nakon sunčanja!

Kao i uvek, potrudili smo se da se naš proizvod razlikuje od drugih!

Zbog čega je Viva by Ela Marmelada za sunčanje posebna?

Kao i ostali naši preparati, Naša marmelada za sunčanje kombinuje najbolje od prirode i napredne tehnologije kako bi vam omogućila brže i kvalitetnije tamnjenje kože.

Orahovo ulje, bogato hranjivim sastojcima i vitaminima, neguje vašu kožu dok je izložena suncu, čineći je glatkom i hidriranom. Lešnik, sa druge strane, ima prirodne sastojke koji podstiču proizvodnju melanina, pigmenta koji daje boju koži. Ova kombinacija pruža sjajne rezultate tamnjenja i istovremeno neguje vašu kožu.

Naša formula je posebno razvijena da brzo prodre u kožu, osiguravajući ravnomerno i intenzivno tamnjenje. Njena lagana tekstura omogućava jednostavno nanošenje i brzo upijanje, bez masnog ili lepljivog osećaja.

Uz Viva by Ela marmeladu za sunčanje, uživaćete u predivnom i dugotrajnom tamnjenju, dok istovremeno pružate potrebnu negu I hidrataciju  vašoj koži. Bilo da ste na plaži, bazenu ili jednostavno želite dodati sjaj koži, naša marmelada je vaš savršen partner za leto.

Naravno, kao odgovorni proizvođači, uvek preporučujemo primenu zaštitnog faktora u skladu sa  tipom  vaše kože i preporukama stručnjaka. Naša marmelada za sunčanje nije zamena za zaštitu od sunca, već je idealan dodatak za postizanje dubljeg i bržeg tamnjenja.

Uživajte u letu sa našom “Marmeladom za sunčanje” i doživite prekrasnu boju kože uz sve blagodeti sastojaka iz prirode!

Korpa
Scroll to Top